Disclaimer

Happy Dough & More is onderdeel van Happy Cupcake.

Happy Cupcake verleent u hierbij toegang tot de website/webwinkel Happy Dough & More en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Happy Cupcake behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Happy Cupcake werkt hard om de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. 

De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Happy Cupcake.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Happy Cupcake. Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Happy Cupcake nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Happy Cupcake.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Happy Cupcake, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Happy Cupcake is geregistreerd bij de kamer van koophandel onder het nummer 70483256.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden? Meld je dan nu aan voor onze exclusieve nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2020 - 2024 Happy Dough & More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel